Rakennustelineiden suunnittelu, asennus ja purkaminen

Rakennustelineet työmaalle

Rakennustelineiden vuokraus on hyvä ratkaisu esimerkiksi julkisivu- ja vesikattoremonteissa ja muissa kohteissa, joissa työskennellään korkealla. Suunnittelemme ja toteutamme juuri teille sopivan rakennustelineratkaisun. 

Asiakkaan tarpeiden mukaan

Kokonaisvaltainen ratkaisu

Vuokraamme rakennustelineitä monenlaisille rakennustyömaille kokonaispalveluna. Meiltä saat toimivat ja kestävät rakennustelineet uudis- ja saneerauskohteisiin. Vuokraamme rakennustelineet asiakkaan tarvitsemaksi ajaksi. Ammattilaisemme huolehtivat kaikista rakennustelineiden suunnitteluun ja asennukseen liittyvistä tehtävistä. Suunnittelemme rakennustelineet asiakkaan tarpeiden ja kohteen mukaan. Tarvittaessa saat meiltä myös laadukkaan ja kestävän sääsuojauksen kohteeseen. 

Rakennustelineiden asennus

Asennus, siirto ja purkaminen

Oikein asennetut telineet luovat erinomaiset työskentelyolosuhteet korkealla työskentelyyn ja parantavat työturvallisuutta merkittävästi. Toteutamme rakennustelineet sekä suuriin rakennuskohteisiin että pienempiin remonttikohteisiin avaimet käteen -periaatteella. Ammattitaitoinen asennusryhmämme asentaa, tarvittaessa siirtää ja purkaa telineet sovitun suunnitelman ja aikataulun mukaisesti. Rakennustelineet voidaan sijoittaa myös sisätiloihin, esimerkiksi maalauskohteissa. 

Kustannustehokas ratkaisu

Vuokraus on vaivatonta

Rakennustelineiden vuokraus on kustannustehokas ja vaivaton tapa huolehtia rakennustyömaan turvallisuudesta. Ammattilaisemme hoitavat kaikki rakennustelineisiin ja sääsuojiin liittyvät työt vahvalla ammattitaidolla sovitussa aikataulussa. Suunnittelemme parhaan mahdollisen teline- ja sääsuojaratkaisun rakennuskohteeseen. Pidämme telineet hyvässä kunnossa ja tarkastamme ne säännöllisesti. Meiltä saat myös kaikki tarvittavat lisävarusteet, kuten putoamissuojat ja kaiteet. 

Kuvia rakennustyömailta

Ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot